Sony

Er zijn nog niet zo lang smartphones van Sony op de markt. Het eerste toestel was de Sony Xperia S die in 2012 is aangekondigd. Dit terwijl het bedrijf al wel veel langer bestaat. Daarvoor maakten zij al wel smartphones, maar deden zij dit samen met Ericson. Sinds 2012 is deze Joint Venture beëindigd. Sindsdien heeft Sony een aantal goede smartphones op de markt gebracht. Kun je niet meer zo lang vooruit met een volle batterij van je Sony telefoon en wil je dit verlengen? Selecteer hieronder welke Sony telefoon je hebt. Vervolgens zie je alle tips die van toepassing zijn op jouw Sony telefoon.

tips


Een optie die Sony in bepaalde telefoons heeft zitten is de zogeheten Stamina mode. Als je een Sony telefoon hebt, zul je hier vast al bekend mee zijn, maar voor degene die deze mode niet kennen; Stamina mode, wat letterlijk vertaald uithoudingsvermogen betekent, is de mogelijkheid om bepaalde functionaliteiten uit te schakelen op het moment dat het toestel in stand-by staat. Ook kun je aangeven welke Apps op de achtergrond mogen blijven draaien. Door deze modus kan je tot vier keer zo lang vooruit met een volle batterij als deze op stand-by staat.
Battery STAMINA mode is beschikbaar voor de volgende Sony smartphones: Xperia Z, Xperia ZL, Xperia L en Xperia SP.
Ook wanneer je niet één van deze toestellen hebt, geven we op de tip pagina nog genoeg handige tips om er voor te zorgen dat je langer vooruit kunt met een volle batterij.