Samsung

Samsung is een grote speler op de smartphone markt. De grootste concurrent die deze smartphone producent heeft is Apple. De meeste smartphones van Samsung draaien op Android. Ook heeft Samsung een aantal toestellen uitgerust met Windows Phone. De meeste toestellen die Samsung maakt, hebben een batterij die makkelijk te vervangen is. Ondanks dat een nieuw toestel vaak wel een dag vooruit kan, blijkt vaak dat op lange termijn dat de batterij voor de grootste problemen gaat zorgen.

Wil je weten welke tips jou kunnen helpen bij het langer mee laten gaan van je Samsung batterij? Selecteer dan hieronder jouw Samsung smartphone en klik op ‘Bekijk tips’.
tips


Staat jouw smartphone er niet bij? Selecteer dan ‘Ander Samsung toestel’.

De Samsung Galaxy S2 is al 8 jaar en 10 maanden oud. Het toestel werkt qua specificaties nog prima, maar als er wordt gekeken naar de batterij, zien we dat veel mensen het niet langer dan een dag volhouden. Wat veel mensen vervolgens doen is zoeken naar een nieuw toestel, terwijl dit in veel gevallen niet eens nodig is. Door een aantal bespaartips toe te passen, kan je vaak weer een dag of misschien wel 2 dagen vooruit.

Wanneer je bang bent dat de tips niet voldoende zullen helpen, of wanneer je geen functionaliteiten kunt missen, kun je een vervangende of externe batterij aanschaffen.