LG

LG staat bekend om zijn Optimus lijn, maar de laatste twee Google toestellen, de Nexus 4 en Nexus 5, zijn ontwikkeld door LG. Ook deze toestellen zijn erg populair. Deze toestellen hebben goede specificaties, waar dan ook een goede batterij bij hoort. Over het algemeen zijn deze goed genoeg om een dag mee vooruit te kunnen, maar als je de telefoon intensief gebruikt, kan het gebeuren dat je halverwege de dag al aan de stroom moet. Om dit te voorkomen, kan je één van de tips toepassen die wij voor de verschillende LG toestellen hebben verzameld.
tips


Veel mensen denken dat LG staat voor Life’s good, maar in werkelijkheid staat deze afkorting voor Lucky Goldstar. De eerste smartphone die dit Zuid-Koreaanse bedrijf op de markt bracht, de LG GT540, had een batterij van 1500 mAh. Dit was toen der tijd voor een smartphone erg hoog. Het was een mid-range toestel, maar helaas was de gesprekstijd niet extreem lang, namelijk vijf en een half uur. Dit is gelukkig bij de nieuwe toestellen wel anders. De Nexus 5 is een high-end smartphone en heeft een gesprekstijd van 17 uur.

Als je meer wilt weten over een bepaald toestel, kun je hierboven het toestel selecteren. Door vervolgens op ‘bekijk tips’ te klikken, zie je batterij info over dit toestel. Heb jij een LG smartphone en ben je niet tevreden over de batterijduur? Door één van de tips toe te passen die op de pagina staan, kun je vaak wel weer een dag vooruit met een volle batterij.

Heb je al een aantal tips eerder toegepast, of kun je geen functionaliteiten missen? Op de batterij pagina van LG vergelijken we de batterijen van verschillende aanbieders. Dit doen we voor alle toestellen. Omdat op internet veel namaak staat, raden we af om zomaar iets te bestellen maar eerst goed te kijken naar of de batterij wel hetgeen levert wat er op vermeld staat.