HTC

HTC is een redelijk jong bedrijf en is producent van smartphones en tablets. De meeste smartphones van HTC draaien op Android, maar er zijn ook een aantal toestellen die draaien op Windows Phone. HTC staat in Nederland vooral bekend om zijn goed lopende HTC One, maar verder is ook de HTC One X erg populair. HTC heeft een erg divers aanbod als je kijkt naar de specificaties van de verschillende toestellen. Daarom hebben we voor ieder toestel van HTC een overzicht gemaakt met tips die er voor zorgen dat jouw HTC telefoon weer langer mee kan.

Selecteer hieronder jouw smartphone en klik op ‘Bekijk tips’.
tips

Naast de HTC One lijn, heeft het bedrijf ook diverse toestellen toestellen met de naam Desire. Bijvoorbeeld de Desire X en Desire C die halverwege 2012 zijn aangekondigd. Deze toestellen zijn al wat ouder, maar kunnen nog prima meekomen als je kijkt naar de specificaties. Weliswaar geen grote games, maar veel mensen zijn nog erg tevreden met deze toestellen. Helaas is de batterij wel vaak een probleem bij deze smartphones.

Gelukkig is de batterij van deze toestellen wel makkelijk te vervangen, maar ook het toepassen van een aantal tips, kan zeker geen kwaad om de levensduur van je batterij te verlengen. Veel functionaliteiten gebruik je waarschijnlijk niet, maar gebruiken op de achtergrond wel de processor en dus batterij. Selecteer daarom hierboven jouw toestel en bekijk welke tips we voor jou hebben geselecteerd.