Apple

Apple staat bekend om zijn goede producten. Naast de laptops waar ze om bekend staan, kwam het bedrijf als eerste met een smartphone zoals we die nu kennen. Daarvoor waren er weliswaar de PDA’s, maar sinds de komst van de iPhone 2G is de smartphone markt extreem gegroeid. Apple brengt ieder jaar één smartphone uit, met uitzondering van 2013 waarin de iPhone 5S en iPhone 5C werden aangekondigd.

Al deze smartphones zijn van hoge kwaliteit en gaan jaren mee. Zo draait de iPhone 4, die al in 2010 is aangekondigd nog steeds op de nieuwste software en kunnen veel mensen met dit toestel nog probleemloos een dag vooruit met een volle batterij. Weliswaar is dat natuurlijk ook sterk afhankelijk van hoe je het toestel gebruikt. Waarschijnlijk ben je op deze pagina gekomen omdat je graag wilt dat jouw iPhone langer mee gaat met een volle batterij.

Selecteer hieronder welke iPhone je hebt en bekijk welke tips we voor jouw toestel hebben.
batterij

Op de pagina van het toestel staat bij iedere tip hoeveel batterij je er mee bespaart. De beste tip om te besparen is natuurlijk: zet je toestel uit, maar dan kun je niks meer met je smartphone. Daarom staat bij iedere tip ook vermeld hoeveel functionaliteit je mist.
Weet je niet waar je een bepaalde instelling kunt vinden? Geen probleem, door op de betreffende tip te klikken, zie je waar je deze tip kunt vinden.