Over ons

Deze site is een bespaarsite voor de batterij van je mobiele telefoon. We geven tips over hoe je langer mee kunt met een volle batterij en bieden (goede) batterijen aan die er voor zorgen dat je telefoon weer een tijdje vooruit kan.

De smartphones van tegenwoordig zijn bijna net zo krachtig als een computer, maar omdat je niet met een accu van 1 kilo wilt lopen, proberen smartphone fabrikanten de batterij zo klein en licht mogelijk te maken. Vaak is het precies genoeg om een volle dag vooruit te kunnen. Tenminste, met een nieuwe smartphone. Wat je na verloop van tijd ziet, is dat de batterij lam wordt en het niet meer een dag vol houdt. Maar ook de functionaliteiten, Apps en Games worden steeds beter. Dit zorgt ervoor dat je na 2 jaar eigenlijk al aan een nieuwe smartphone moet, terwijl de specificaties van de telefoon in veel gevallen nog prima voldoen.

Dat vinden wij zonde! Waarom 600 euro uitgeven voor een nieuwe telefoon als je voor een paar tientjes weer een jaar vooruit kan?

Ja, je hebt voor die 600 euro weer de nieuwe smartphone, maar is deze echt zoveel beter of zijn het slechts de extra functionaliteiten en de nieuwe look die hem beter maken? En wat over 2 jaar? Tsja, dan zit je weer met hetzelfde probleem.

Op deze site bieden we daarom voor zoveel mogelijk bespaartips, informatie en batterijen voor iedere smartphone. Om het voor iedereen makkelijk te maken, bieden we voor zo veel mogelijk besturingssystemen (Android, Windows Phone, iOS, etc.) zo veel mogelijk bespaartips.

We proberen dus zo duidelijk mogelijk zijn, maar mocht je toch nog wat tegen zijn gekomen, kan je het aan ons laten weten door contact met ons op te nemen of door een reactie achter te laten.