Sony

Alle toestellen die Sony tot nu toe heeft uitgebracht zijn erg populair. Het zijn veelal high-end toestellen die stof- en waterdicht zijn en veel leuke functionaliteiten bevatten. Zo heeft de Sony Xperia S de Smart Tags en beschikt de Sony Xperia Z over de zogeheten Stamina mode wat er voor zorgt dat je tot vier keer zo lang vooruit kunt. Waarschijnlijk ben je op deze pagina gekomen omdat jij niet meer zo lang vooruit kunt met een volle batterij. Daarom helpen we je graag met het vinden van een nieuwe batterij voor jouw Sony smartphone.
batterij


Selecteer hierboven jouw smartphone en je ziet direct welke batterijen we hebben geselecteerd voor jouw smartphone.

De batterijen die op deze website worden vergeleken zijn soms niet de goedkoopste. Dat klopt, omdat het nogal voorkomt dat de batterijen via grote webshops niet voldoen aan bepaalde verwachtingen. Zo staat er bij sommige producten vermeld dat het gaat om een originele batterij, terwijl het gaat om een batterij die al gebruikt is. Wat we ook veel zien zijn accu’s die voorzien zijn van een sticker waarop een veel hoger vermogen staat dan dat er eigenlijk in die batterij zit. Pas daarom op met wat je koopt. Op deze website vergelijken we daarom gratis de producten van verschillende aanbieders, op een onafhankelijke manier.

Mocht je eerst meer willen weten, schroom dan niet om nog eens rond te kijken op ons blog of verder te kijken op internet. Wat we wel af raden is om zomaar een batterij aan te schaffen via internet omdat dit vaak leidt tot een miskoop.