Samsung Galaxy S4 Mini

Originele batterij vervangen

De Galaxy S4 Mini heeft een wat kleinere batterij dan de S4, maar dit is geen reden dat de batterij minder dan een dag mee mag gaan. Als jouw telefoon S4 Mini dat niet haalt, kun je overwegen om een andere batterij aan te schaffen. Het grote voordeel dat Samsung Galaxy toestellen hebben, is dat je deze batterij erg makkelijk zelf kunt vervangen.

Samsung Galaxy S4 Mini batterijen

Hieronder hebben wij een overzicht geplaatst van batterijen die geschikt zijn voor de Samsung Galaxy S4 Mini.

Batterij voor Galaxy S4 Mini LTE

De Samsung Galaxy S4 Mini heeft een batterij van 1900 mAh. Dit is te vergelijken met 300 uur in stand-by of 49 uur muziek luisteren. Ben je een intensieve smartphone gebruiker? Dan gaat je batterij waarschijnlijk veel sneller leeg. Deze batterij is alleen geschikt voor de 4G/LTE versie van dit toestel.

Deze batterij is even groot als de originele batterij van de Samsung Galaxy S4 Mini en kost 14,95euro.

Vervangde batterij Samsung Galaxy S4 Mini i9190

De Samsung Galaxy S4 Mini is standaard voorzien van een batterij van 1900 mAh. Ben je toe aan een nieuwe batterij? Dan kan je deze batterij van Gsmbatterij overwegen. Let wel op dat deze batterij alleen geschikt is voor de LTE versie van de Galaxy S4 Mini. Heb je de 3G versie van dit toestel? Bekijk op de website dan de batterijen die hiervoor beschikbaar zijn.

Deze batterij is even groot als de originele batterij van de Samsung Galaxy S4 Mini en kost 27,95euro.