Samsung Galaxy S2

Originele batterij vervangen

De Samsung Galaxy S2 is al aardig oud, maar nog steeds erg populair. Dit komt doordat de specificaties toen der tijd zo goed waren dat het toestel nu nog steeds voor veel mensen fungeert als goede smartphone. Helaas hebben wel veel mensen problemen met de batterij. Ondanks het feit dat de accu 1650 mAh is, redden veel mensen het niet om een hele dag vooruit te kunnen met een volle batterij. Gelukkig kan je de batterij makkelijk vervangen en zijn er veel batterijen die meer capaciteit leveren voor de Galaxy S2.

Samsung Galaxy S2 batterijen

Hieronder hebben wij een overzicht geplaatst van batterijen die geschikt zijn voor de Samsung Galaxy S2.

1650 mAh Samsung Galaxy S2 batterij van MugenPower

De Samsung Galaxy S2 is nog altijd erg populair, wat mede komt door de goede specificaties van dit toestel. Helaas hebben veel mensen problemen met de batterij. Mogelijk is de batterij versleten en kan je dit met het aanschaffen van een nieuwe batterij verhelpen. Deze batterij van GSMbatterij met een capacitiet van 18 mAh de originele batterij.

Deze batterij is even groot als de originele batterij van de Samsung Galaxy S2 en kost 13,95euro.Deze batterij is even groot als de originele batterij van de Samsung Galaxy S2 en kost 24,99euro.