LG

Ben jij in het bezit van een LG en ben je niet helemaal tevreden over de batterijduur van jouw telefoon? Op deze site bieden wij zoveel mogelijk tips die kunnen bijdragen aan een langere levensduur van de batterij. Al deze tips gaan helaas wel ten koste van de functionaliteiten. Wil jij wel alle functionaliteiten behouden, dan kan je er voor kiezen om een andere batterij aan te schaffen.

Door hieronder jouw telefoon te selecteren, geven wij een overzicht van verschillende batterijen die passen bij jouw telefoon.
batterij


Selecteer jouw telefoon en klik op ‘Bekijk batterijen’.

Er zijn drie soorten batterijen voor de smartphone.
Je kunt er voor kiezen om een originele batterij aan te schaffen met dezelfde hoeveelheid capaciteit. Je smartphone blijft dan even zwaar en de batterij is weer nieuw waardoor deze ongeveer net zo lang meegaat als toen je de telefoon aanschaftte. Deze optie kan handig zijn als je denkt dat je batterij ‘op’ is.
De tweede optie is het aanschaffen van een batterij met meer capaciteit. Vaak worden deze niet gemaakt door LG zelf, maar door een ander bedrijf. Deze batterijen zijn vaak ook net iets groter als de originele batterij, wat betekent dat je niet gebruik kunt blijven maken van de huidige achterzijde. Vaak krijg je een speciale achterkant meegeleverd.
Een laatste optie die sommige fabrikanten bieden is een ‘hoesje’ waarin een batterij zit verwerkt. Aan de kant van de Micro-USB aansluiting zit een klein draadje met een Micro-USB aansluiting. Wanneer jouw telefoon bijna leeg is, kun je deze in je telefoon plaatsen waardoor je telefoon weer wat langer mee gaat.

Bekijk op de pagina van jouw smartphone welke mogelijkheden er zijn voor jouw toestel.