HTC

HTC heeft een variërend aanbod aan toestellen. Zowel qua besturingssysteem als met de grootte en met de prestaties kan je veel kanten op. Zo ook de batterij die in de HTC One te vinden is. De HTC One heeft bijvoorbeeld een gesprekstijd van 18 uur, terwijl dit bij de HTC One S op 10 uur en 50 minuten zit. Ook verschilt het per toestel of je de batterij gemakkelijk kunt vervangen.

Door hieronder het toestel te selecteren dat jij hebt, of waar je meer over wilt weten, geven wij informatie over de batterij van het betreffende toestel.
batterij

Vaak is de batterij van een toestel hetgeen dat als eerst voor problemen zorgt. Na ongeveer 1 á 1,5 jaar zien we dat mensen niet meer een volle dag vooruit kunnen met hun smartphone. Dit komt onder andere door de nieuwere versies die voor het toestel beschikbaar zijn, die vervolgens ook weer energie gebruiken. Een minder lange gebruiksduur van de batterij kan ook komen door slijtage. Als het toepassen van een aantal tips niet voldoende positieve invloed heeft, kun je overwegen om een nieuwe batterij aan te schaffen. Op deze site helpen we je graag met het zoeken naar de juiste batterij. Op internet staat veel namaak en om een miskoop te voorkomen, informeren we je graag (gratis) over hoe je dit kunt voorkomen en vergelijken we websites die wel goede batterijen aanbieden.

Door hierboven jouw smartphone te selecteren en vervolgens op ‘Bekijk batterijen’ te klikken, zie je welke batterijen geschikt zijn voor jouw telefoon. Wil je eerst nog wat meer weten? Neem een kijkje op ons blog.