Nieuwe batterij

Op deze site geven wij tips over hoe je jouw telefoon langer mee kan laten gaan. Het nadeel hiervan is, is dat je bepaalde functionaliteiten mist. Een kleine aanpassing als trilstand niet gebruiken heeft niet veel invloed, maar als een tip als deze niet genoeg helpt, is het zoeken naar een andere oplossing. Je zou een nieuwe telefoon kunnen aanschaffen, maar als je voor een paar tientjes weer een tijdje vooruit kan, waarom zal je dan niet een nieuwe batterij aanschaffen?

Door hieronder jouw smartphone te selecteren en vervolgens op ‘Bekijk batterijen’ te klikken, geven wij informatie, tips en uiteraard betrouwbare websites waar jij een goede vervangende of betere batterij voor jouw smartphone kan bestellen.
batterij

Wanneer je van plan bent een nieuwe batterij aan te schaffen, raden we aan om nog even rond te kijken op deze site en niet zomaar iets goedkoops via Ebay of een andere webshop af te halen. Het probleem is namelijk dat veel van de batterijen die op de markt zijn niet bieden wat er op het product staat. Vaak leidt het kopen van een (te) goedkope batterij er toe dat je na een maand weer een nieuwe batterij moet, of zelfs dat je telefoon kapot gaat. Op deze site helpen we je dit graag te voorkomen. Door een batterij te bestellen die op deze website is opgenomen, weet je zeker dat je goed zit. Selecteer daarom hierboven jouw toestel en klik op ‘Bekijk batterijen’. Meer weten? Lees hieronder verder.

Op grote webshops zoals Ebay en DealExtreme staan veel batterijen voor smartphones. Vaak zijn deze batterijen erg goedkoop, net zo groot als bij je huidige smartphone, maar hebben ze wel meer vermogen. Je zou denken dat je dan langer vooruit kunt met een volle batterij, maar helaas. Vaak is het werkelijke vermogen wat in de accu zit, niet het vermogen wat op de accu vermeld staat. Daarnaast zijn de batterijen vaak vele malen goedkoper als een originele batterij. Stel jezelf eens de vraag:

Hoe kunnen Chinese fabrikanten meer vermogen in een net zo grote batterij krijgen dan de smartphone aanbieder zelf en deze ook nog eens vele malen goedkoper aanbieden?

Inderdaad een beetje vreemd. Smartphone fabrikanten proberen er alles aan om de smartphone zo dun mogelijk te maken, maar nog wel zo lang mogelijk vooruit te laten gaan. En dan zal ineens een batterij ergens uit China wel twee keer zo lang vooruit kunnen? Neem van ons aan, de kans dat je een namaak batterij koopt is groot. Wees daarom verstandig en schaf daarom een accu aan die we op deze site aanbieden.