Apple iPhone 5 batterij slecht? Laat deze gratis vervangen!

Ben je in het bezit van een iPhone 5 en heb je veel problemen met de accu? Mogelijk ben jij dan één van de mensen die in het bezit is van een iPhone 5 met een slechte batterij. Het schijnt dat sommige toestellen die verkocht zijn tussen september 2012 en januari 2013, problemen hebben met de accu. Lees hieronder hoe jij kan zien of jij één van die mensen bent die de pech heeft van een slechte batterij, of misschien beter gezegd; een van de gelukkige die gratis een nieuwe batterij mag laten plaatsen.

Op de website van Apple kan je controleren of jij in aanmerking komt voor een nieuwe batterij. Je telefoon moet in ieder geval verkocht zijn tussen september 2012, de maand waarin de verkoop van de iPhone 5 van start ging en januari 2013. Daarnaast moet ook het serienummer overeen komen. Deze kan je vinden op je telefoon onder

  1. Instellingen
  2. Algemeen
  3. Info
  4. Serienummer

Zodra je deze invult op de website, krijg je te zien of je jouw batterij kan laten vervangen.

Wanneer jouw iPhone 5 in de reeks valt met een slechte batterij, dien je de telefoon leeg te halen en vervolgens te brengen naar één van de filialen.

  • Amsterdam, Leidseplein 25, 1017 PS
  • Haarlem, Grote Houtstraat 99, 2011 SH
  • Den Haag, Passage 39, 2511 AB

Zorg er wel voor dat je een back-up hebt van je telefoon. Je dient de telefoon namelijk terug te zetten naar fabrieksinstellingen als je de telefoon aflevert bij één van de filialen. Ook dient Find My iPhone te worden uitgeschakeld als je de telefoon aflevert.

Ben jij één van de pechvogels die behoort tot de mensen met een slechte batterij? We horen graag hoe lang je op dit moment vooruit kan met een volle batterij en uiteraard het resultaat na de vervanging van de batterij!

Heb je al eerder actie ondernomen omdat je last had van dit probleem? En heb je toen der tijd gewoon betaald? Je kan contact met Apple opnemen om de gemaakte kosten terug te krijgen. Kijk ook hiervoor op de website die bovenaan dit bericht is genoemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>